Bon estiu 2015!

sopar

Sopar de final de curs

Aprofitem l’arribada de l’estiu, coincidint amb la finalització del curs 2014-2015, per desitjar-vos unes bones vacances, i desitjar també el millor a l’alumnat, famílies i professorat que el proper curs ens deixaran i iniciaran un nou camí.

El proper curs hi haurà canvis en l’equip directiu. Agraïm la feina feta al Boris Mir i al Marçal Botey, que, amb la seva implicació, han impulsat amb energia el desenvolupament del projecte educatiu. S’incorporen l’Elena Balaguer com a cap d’estudis i l’Anna Jordà com a coordinadora pedagògica, respectivament. Els desitgem el millor en aquesta nova etapa!

Agraïm la feina feta per part dels pares i mares que van creure en el projecte de Les Vinyes i van lluitar fermament per la seva continuïtat. Gràcies a tots ells, el curs vinent un nou grup de P3 podrà iniciar una nova etapa a Les Vinyes. Benvinguts a l’Institut-Escola!

Donem també la benvinguda a les noves famílies i convoquem als pares i mares d’alumnat nou de l’ESO a una reunió de presentació del centre el proper dimecres, 8 de juliol, a les 18 h a la biblioteca del centre. En aquesta reunió us presentarem el projecte educatiu i el sistema d’adquisició de l’ordinador personal de treball.

Enviarem una carta postal a totes les famílies del centre amb les indicacions per a l’inici del nou curs 2015-2016.

Bon estiu a tothom!

Aquesta entrada ha esta publicada en curs 2014-2015, curs 2015-2016, general, informació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Bon estiu 2015!

 1. Eva diu:

  Moltes gràcies per aquestes paraules!!!!
  Nosaltres també us desitgem un bon estiu, i que gaudiu de les vacances!!!
  Ens veiem al setembre amb les piles a tope!!!

  Una abraçada!

 2. May diu:

  A vosaltres x engegar aquest projecte i crear aquesta comunitat educativa tant familiar!
  Bones i merescudes vacances. A gaudir de les vostres famílies… ens retrobem al setembre!!!

 3. Vanessa diu:

  Moltes gràcies a vosaltres pel treball i el compromís!!
  Bones vacances i fins aviat!!

 4. Raquel diu:

  Moltes gràcies per la vostra motivació!
  Us desitgem un bon estiu!
  Fins setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *