Sortida al Museu de les matemàtiques.

El passat dimecres 28 de setembre els nens i nenes de 1r i 2n de primària van visitar el Museu de les matemàtiques de Cornellà, al Palau Can Mercader. L’experiència va estar molt gratificant, ja que ens van presentar les matemàtiques com una disciplina necessària per entendre, gestionar i transformar la societat i el món, trencant així la seva imatge de matèria freda, difícil i abstracta. Els nens s’ho van passar d’allò més bé jugant, manipulant, pensant, relacionant-se i sobretot aprenent matemàtiques!

Després, vàrem estar gaudint de la fantàstica zona verda que ens aporta el parc Can Mercader, on vàrem establir més relacions entre les classes de 1r i 2n de primària! Va estar una jornada fantàstica!

https://www.flickr.com/gp/ielesvinyes/4Rf82x

20160928_112316

 

Aquesta entrada ha esta publicada en curs 2016-2017, general, Infantil, informació, primària, professorat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *