Teatre: L’hort d’en Marçal.

Aquesta setmana s’està celebrant a Castellbisbal la Setmana Catalana contra el Càncer, a càrrec de la FECEC. Per aquest motiu, els alumnes de 1r i 2n de primària van anar el dilluns 3 d’octubre de 2016 als Costals, on van poder gaudir d’una obra de teatre anomenada “L’hort d’en Marçal”. Aquesta obra de teatre tenia com a finalitat promoure una alimentació sana i l’exercici físic. Després del teatre vàrem fer un taller de fruita i darrerament visitarem les parades de fruites i verdures del mercat de Castellbisbal.

 

https://www.flickr.com/gp/ielesvinyes/WVCp1V

img_5709

img_5485

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en curs 2016-2017, general, Infantil, informació, primària, professorat, secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *