Record de donacions de sang al projecte de 3r d’ESO

Cartell de difusió de la donació.

Com sabeu, als Projectes transversals els nois i noies de cada promoció elaboren un gran producte únic treballant cooperativament. Durant dues setmanes els i les alumnes de 3r d’ESO han estat treballant conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits de Barcelona per organitzar i difondre la donació de sang.

El projecte #Donació comença a ser un “clàssic” a Les Vinyes, i l’acollida al municipi és cada cop més positiva. Enguany, s’ha superat amb escreix la participació de les edicions anteriors, arribant a les 169 donacions.

Gràcies a totes les persones que us vareu apropar al centre. Gràcies per correspondre amb l’esforç dels alumnes de 3r d’ESO, especialment per aquelles i aquelles que es van comprometre fermament amb el desenvolupament del projecte. Però sobretot, gràcies per donar la vostra sang, com diu el lema del projecte:

Una mica de vosaltres, pot ser molt per algú!

Unes instantànies de donants al photocall, :).

Aquesta entrada ha esta publicada en curs 2016-2017, Projectes transversals, secundària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *