Xerrada – Com ajudar als infants i joves a conviure amb la pèrdua i la mort?

El proper dilluns 16 d’octubre a les 17 h tindrà lloc a la biblioteca del centre una xerrada que duu per títol Com ajudar als infants i joves a conviure amb la pèrdua i la mort? i serà conduïda per la Xussa Serra, presidenta de l’Associació GestDol.

Una breu sinopsi de la xerrada:

Tots hem viscut en algun moment o altre la mort, la pèrdua d’un ésser estimat i necessitem poder sentir-nos acompanyats en el dol i en el buit que queda. El taller-xerrada ofereix un conjunt de claus per ajudar als nostres fills i filles a desenvolupar eines emocionals a l’hora d’afrontar la mort, una separació, una malaltia greu, per arribar a l’edat adulta sabent gestionar les pèrdues de qualsevol tipus.

Hi haurà servei d’acollida. Cal inscripció a través del codi QR.

Aquesta entrada ha esta publicada en AMPA, curs 2017-2018. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *