Xarxa d’Instituts Innovadors

El nostre centre forma part de la xarxa de centres innovadors de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquests centres ens trobem periòdicament per a compartir experiències, reflexions i projectes a l’entorn de la innovació educativa que portem a terme en els nostres instituts.


Mostra Xarxa de Centres Innovadors – ICE UAB 

 IV Jornada d’Instituts Innovadors a Les Vinyes 

El curs 2012-2013 hem acollit al centre la IV Jornada d’instituts innovadors de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany la jornada ha estat protagonitzada pels claustres dels instituts de la xarxa i basada en l’intercanvi d’experiències i propostes pedagògiques entre els docents.

Uns 150 professors i professores hem exposat i conversat entre col·legues a partir d’un conjunt de 10 exposicions sobre temes com el treball cooperatiu, l’aprenentatge basat en projectes, les intel·ligències múltiples, les tasques globalitzades, la personalització dels aprenentatges o el seguiment tutorial.

Nosaltres hem presentat els nostres projectes trimestrals a partir de l’Herbari Virtual i com abordem la competència lingüística a partir del treball transversal sobre lectura, oralitat, comprensió i expressió. Aquí en trobareu un resum.

Estem molt contents de formar part activa de la xarxa i d’acollir a Les Vinyes els nostres col·legues i amics d’altres centres.

Presentació dels centres de la xarxa de d'instituts innovadors de l'ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona

2 comentaris a l'entrada: Xarxa d’Instituts Innovadors

  1. Retroenllaç: Inici de la formació interna del professorat | Institut Escola Les Vinyes

  2. Retroenllaç: Institut-Escola Les Vinyes a les XII Jornades Novadors 2015 – Cosetes de no res

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *