Escola Nova 21

L’institut-Escola Les Vinyes sempre ha estat un centre obert que aprèn dels altres i amb els altres. Per això hem estat membres actius de la Xarxa d’Instituts innovadors de l’ICE de la UAB des dels nostres inicis. Fins i tot vam acollir la jornada anual del curs 2012-2013, amb la participació de tots els claustres de la xarxa. Visitem escoles i escoles ens visiten. Compartim, aprenem. Som part d’un moviment més gran que vol una educació plena i transformadora.

Fer xarxa, aprendre i compartir forma part del nostre projecte educatiu, de la cultura de la nostra organització. Per això estem molt contents i engrescats de formar part de la iniciativa Escola Nova 21, una aliança per un sistema educatiu avançat.

xarxaescolanova21

Escoles impulsores del programa Escola Nova 21

Això no seria possible sense la il·lusió i la curiositat dels nostres alumnes, el suport permanent de les famílies, el compromís ferm de mestres, professors i personal del centre, i la voluntat explícita de l’equip directiu. Per això n’expressem públicament la satisfacció i en donem les gràcies a tothomlogo_A